jodå

det är fint väder idag.jätte fint väder tom.Jag är positiv....jepp.
stefan o svärfar snickrar på garaget,som för övrigt börjar se riktigt bra ut....jag har monterat ett tält....tösen och hennes kompis ville tälta.tack mamma för att du körde in om med det.
jag är akut trött och tror därmed att en siesta hade gjort sig.
tack o hej
Kitten

Jag försöker

Jag vill blogga,skriva och uppdatera.Jag vill vara glad och positiv och säga att livet leker.Det gör ju inte det tyvärr.Jag är stel och har ont.Det är en kamp att komma upp ur sängen,det är en kamp att ta sig till jobb.

Jag anser att man måste få lov att vara jävligt låg och må skit dåligt.Hur ska man annars uppskatta alla de bra dagarna?Denna veckan är helt enkelt en sådan vecka.Riktigt kass!!!Men vet ni?Det är okej....jag har min man och min "dotter" vid min sida.(Ja,alla mina vänner också så klart)
Men jag har gett mig denna veckan att vara bitter,ledsen och förtvivlad.Nya tag imorgon,då det även är jobb.Så idag är det inte klokt så synd det är om mig :-D

Kisses Kitten

Vår bröllopsdag.


Ja gud ja...nu är vi gifta.På riktigt liksom!!!
Som ni säkert förstår så har jag inga bilder,då alla andra fotade...det var liksom inte vårt jobb denna dag.Men frugan har skrivit jätte fint OCH lagt in bilder.
Så här såg det ut från vårt perspektiv.

På fredagen fick vi tillgång till lokalen och började således köra dit all sprit o maud o grajjår.Tc och Marielle(vårt toastmaster par)joinade oss.Tc vid 11 tiden och Marielle vid 14.30.
Jag var sjukt stressad från det att jag slog upp tittorna(ögonen för er som inte e skånska)jag vet nämligen att jag är en tidsoptimist,och var därför 100% säker på att allt skulle ta mycket längre tid än jag trodde.
Piskan på ryggen på grabbarna(som för övrigt inte kunde förstå varför jag var så in i nordens stressad)iväg och käkade lunch,tillbaka till lokalen för att fixa och trixa,till Svedala för att hämta Marielle,tillbaka till lokalen för att duka(ni fattar hur dagen var upplagd va?)Min stresskänsla ville inte lägga sig,och helt plötsligt frågar jag Stefan hur det går.....OJ DÅ!!!!!Det har smittat av sig :-D Han var också stressad...för helt plötsligt var klockan 17 och vi hade bokat bord på gästis(dit jag råder alla och gå.Det är det enda stället där jag alltid är nöjd med maten)klockan 18...se där.
Det blev att boka om bordet till 19 så vi hann piffa till oss lite också.
Middagen var vårt sätt att säga tack för all hjälp som vi fått.

Innan middagen ringde Åsa till mig,min brudbukett var nästan färdig....pirrig i magen stegar jag in och börjar nästan gråta.Hon hade gjort den vackraste brudbukett jag någonsin sett i mitt liv.Så himla snygg och så himla jag!!!Tack Åsa!

Middagen var helt underbar(som alltid)och man ville liksom inte riktigt att kvällen skulle ta slut...men vid 22.30 tiden var det dax att skiljas åt.Man måste ju tidigt i säng....det var ju en dau imauren åsse.
Eller? 2.20 gick vi och la oss.Jag slog upp di blå klockan 4.30.Brutalt illamående och vrålhungrig....nervös?jag?NÄ!!!!

Klockan 7 mötte vi upp Fredde bagare på lokalen...ja av namnet att dömma så förstår ni kanske att det var han som gjorde vår bröllops tårta.En svingod tårta,ja tyckte jag iallafall....

8.40...hämtade upp Flisan och begav oss mot frisören.Vår tös var en riktig klippa under hela dagen.Hon satt lugnt och sansat och väntade när Yen fixade mitt hår.Hon satt VÄLDIGT tålmodigt och blev lockad och stylad....gnällde inte ett dugg på att det tog lång tid.
Iväg till sminket....inte ens där gnällde hon.Ja...hon fick en liten paus då min mor tog med henne på en fika.
In i bilen...jaga fatt i karren och skicka honom hemifrån(han har ju inte sett min kläning,och ville inte han skulle se mig innan kyrkan)
Väl hemma började kärringa köret...jag svettades som en gris...men det var väl okej med tanke på att jag varit lugn hela dagen?
Heidi hjälpte mig på med klänningen sen gick vi...

Utanför kyrkan stod pappa och prästen och väntade...och SOLEN.Den värmde oss innan vi skulle gå in(det var lovat regn hela dagen)
Klockan 15 började kyrkklockorna ringa...hjärtat bankar så man nästan kan se det genom bröstet.Dörrarna slås upp!
Dajana sjunger:"det enda jag vill ha"av Björn Afzelius

Där står alla våra vänner,våra familjer och alla dem som står oss nära.
Jag trodde i min fantasi att jag skulle vara vacker och le när vi gick in...men nej.Tårarna började rinna direkt.
Sen ser jag honom....min bäste vän,min själsfrände,min klippa,mitt hjärta mitt allt.
Och han är så himla snygg!!!Han gör mig knäsvag.
Vi valde att ha cermonin mycket enkel,med bara ett fåtal psalmer.
Jag klarade precis att hålla tillbaka tårarna,när vi ska avge våra löften ser jag att även Stefan kämpar med sina tårar.En helt underbar känsla...
Precis innan vi ska gå ut reser sig Dajana och Calle(gitarristen)upp.Dajana blinkar åt mig och sen sjunger de :"Du är allt"av Sonya Aldén.


Sången är klanderfri och tårarna är inte långt borta. Tack Dajana och Calle!
Jag tittar på Stefan och viskar att jag älskar honom...försöker att andas in stunden,minnas alla dofter,alla ljud och alla ansikten.
Vi är man och hustru!

Festen hade vi på Ågården i Skivarp...
När vi kom dit var grillmästaren Bosse Westerblad i full gång med förrätterna.
Severings tjejerna Melinda,Emelie och Paula hade piffat och fixat med tilltuggen och serverat bål.
Lite mingel hann vi med innan det var dax att sätta sig...
Vilken mat,vilka vänner och vilken fest.Helt otroligt vackra tal,fina presenter,mycket skratt och mycket tårar.
Jag vill ju skriva så himla mycket mer,men ska jag vara ärlig så kan jag omöjligt minnas allt.Inte mer än att vi var så himla nöjda med allt.

Vi dansade vår bröllopsdans till "Curly Sue"Takida.Det är vår låt...det är bara så.Historien bakom är lång...


Musiken stod vår Dj Mikael aka DjMaffe för.Vi var nöjda med musiken då det fanns något för alla...även di äldre :-)
När kvällen löd mot sitt slut begav vi oss hemåt och möttes av frigolitkulor i HELA huset.Det var tänkt som ett litet spratt men ja....vi lämnar det där.
Alla kom och hjälpte oss dagen efter...vi fick träffa alla våra vänner igen och äta mer tårta :-D
Allt glömt och förlåtet...vilka vänner man har.Tack för att ni finns!

Summa summarum...
Dagen och kvällen var helt magisk.Vi är så tacksamma till alla er som gjort detta möjligt.Vi är så glada att vi har sådana vänner(familjen inkluderad) i våra liv.Tack!

Terese & Stefan