Min 6 månaders resa är över

Så var det äntligen dags, Decembercupen! Målet som jag haft i sikte under detta halvåret. Nerverna låg utan på kroppen men så himla skoj! Är det då värt det?
Jag vet inte, spontant vill jag säga nej. Det är inte lätt att ha småbarn, man, hus och aggressiv reumatism när man satsar. Sen samtidigt, hade det inte varit för Stefan hade jag nog hoppat av för länge sen. Nu väntar livet! Komma ikapp med hemmet, julpynta, baka- och faktiskt få smaka det jag gör. Gå på restaurang med min man osv osv. Men först! Kurera mig. Jag låg med febertoppar igår, hostar, snörvlar och beter mig allmänt illa ;-) Så idag blir det att fixa jul i Charlies rum, han har tjatat om det i 2 veckor. Och till alla tjejer och killar som deltog och fortsätter att satsa. Shit vilka vinnare ni är! Det är verkligen ingen dans på rosor!
 
Taggar: "bikini fitness" "reumatism", decembercupen 2015;

Att baka det PERFEKTA glutenfria vörtbrödet

Var inte alls så lätt som jag trodde. Det började superbra, tills jag skulle ta ut det...fastklistrat i lergrytan och en kletig massa i mitten. Hmmm, tillbaka till ritbordet och på´t igen. Återkommer med recept när jag är nöjd.
 
Varför lägger jag då ut en bild och skriver om ett bröd som inte blev bra? Jo, det är inte hela världen. Testa, testa igen och blir det inte bra testa igen. Hur ska man annars lära sig? Våga pröva!!!!
Taggar: glutenfritt, misslyckat, vörtbröd;

Vad blir det för mat?

Det är väl den frågan som ALLTID kommer i ALLA familjer runt 17 tiden? Ja, vad tusan ska jag göra till mat?
Igår svängde jag ihop matvåfflor. Sonen åt med god aptit och DET är den viktigaste åsikten. Mannens kommer som nr 2 ;-)
 
Så vad hade vi hemma?
Sumpiga potatisar av mjölig sort, en ensam liten ostskalk, oatly och ägg.
 
Matvåfflor ca 8 styck
3 stora mjöliga potatisar
ost- det som finns hemma
1 dl oatly
1,5 dl maizena stärkelse
2 ägg
lite salt
Gör så här
Riv potatis och ost fint
Blanda ihop oatly, maizena, ägg och salt till en jämn smet.
Blanda i osten och potatisen. OBS! krama ur vätskan ur potatisen INNAN den går i smeten.
Smörj ditt våffeljärn och ha i smet. För mig blev ca 3 matskedar(de man äter med) lagom. Man får bre ut potatis och ost smeten så det fördelas jämnt. Grädda tills gyllene.
Servera med bacon och lingon. Eller något annat gott
Lycka till!
 
Taggar: glutenfritt, minska matsvinnet, ost, potatis, våfflor;