Det här med pojkar...

Jag blir frustrerad,arg och faktiskt lite ledsen....
Har suttit och surfat runt lite på nätet och kollat på baby kläder...det finns TONVIS med fina coola babykläder för flickor(som inte freaking hello kitty och skit)men för pojkar????
Ja det finns massor,men som pojke måste du gilla cars,svampbob,spindelmannen,smurfarna osv osv.
Och varken jag eller stefan är fan av stickade cardigans och chinos....vad är det för fel på coola jeans,piké tröjor med mycket färg,band tröjor(som inte kostar typ 300 spänn)
Tyvärr det jag har sett är att folk klär sina småpojkar i sjuuuukt tråkiga mjukisbyxor och sparkdräkter. Sen ser man små töserna i häftiga kjolar,byxor, klänningar roliga frisyrer och häftiga accesoarer....
Vår son då??????
Jag vill ha coola,snygga kläder,häftiga skor,kedjor,halsband,hattar,mössor,hängslen you name it. Men till pojkar verkar det som att du måste punga upp en förmögenhet. Jag tycker det suger åsnekuk!!!!
Och helt ärligt...300 spänn för en cool body som blir urväxt på någon månad????njae....

Aja,jag ska inte klaga...
Moving on...
Idag är det cruising i Ystad...Vi ska/skulle köra men...full storm?!?! why but oh why?Känns inte alls inspirerande att köra eller kolla på bilar i detta vädret. Suck.Hoppas det klarnar upp iallafall.
Nu ska denne svensken hoppa i ett bad och försöka sminka till ett ansikte...det är minsann svårare än man tror ;-)
Felicia har även spelat match idag,och det slog mig att vi kommer bli fotbollsföräldrar gaaaaaaaaa. Hemska tanke,men allt för vår underbara tös.OCh jag är så glad att hon har hittat något som hon tycker är roligt.
Rätt skoj att se töserna spela faktiskt...blir någon i laget skadad(alllt e ju relativt när man är 10 och tjej) skiter alla i matchen och ska hjälpa sin lagkamrat i stället...de förlorade nog 2 mål på det idag :-D

Ha en trevlig dag och håll tummarna för att vädret blir bättre...
Och just det...ingen bebis ;-)
Kisses Kitten

hej,

Då var dagen d här.....
jag var så himla orolig över att vår son skulle komma på min födelsedag(den var i måndags)men det gjorde han inte minsann :-D
Igår fick jag gjort det sista i form av vaxning och att fixa naglar. Idag ska jag städa av huset och lägga sista touchen på ögonbryn etc....
Löjlig?Må så vara,det är något som är viktigt för mig.Och då är det väl viktigt kan jag känna....
Hade en gravid fotografering med Lena i April, bilderna blev jätte bra..okej inte för att jag gillar att se mig i detta tillståndet,men som så många poängterat.Det är ett tillstånd som jag aldrig kommer vara i igen,klart det ska förevigas.


Jaha, vad tror ni? Jag tror att grisen kommer om 2 veckor,alltså den 24e. Frugan tror den 20e...
any bets?
Nu ska jag hutta på mig litta kläder o bege mig till KAtta och Mvc.
Ha en bra dag
Kisses Kitten