såååå

det visar sig att jag helt plötsligt är jätte gravid....vad hände där liksom?
Målet har varit att inte gå upp för mycket men jag får nog förlika mig med tanken på en sisådär 10 kg.Men än har inte den tjocka damen sjungit ;-)
Jag har väl ca 5 veckor kvar nu...men jag känner mig jätte färdig. Sover kass,ser ut som en zombie,det e VÄÄÄÄLDIGT långt ner till marken helt plötsligt,fötter som fastnar i mina revben,magmuskler som känns som att de ska slitas mitt itu...jo det är BARA rosa moln att vara gravid.
Missförstå mig inte...lill grisen är sinnes efterlängtad....men gärna nu!!!!
Jag skulle gärna vilja ha tillbaka min kropp nu känns det som.Även om inte jag e stor så e grisen det...if you catch my drift ;-)

Kroppen då?Ja,jag hade ju turen att tillhöra de 10% av reumatiker som blir sämre under graviditeten...men då jämnar jag ju ut oddsen för någon annan...det lilla man kan göra för att hjälpa till :-D
Fingrarna är svullna och stela,handlederna ger sig titt som tätt,fötterna känns som att jag går på nålar konstant.Men det är snart slut....då kommer nästa kalldusch.
"Räkna med att efter 4-6 veckor efter förlossningen kan din sjukdom bli ännu sämre"Thank you....skönt att veta att jag har ngt att se fram emot då ;-)
Hahaha, och folk undrar varför man haft så svårt att vara glad och positiv...

För övrigt då? Jo,baby rummet e klart. Väntar bara på en tavla som Felicia håller på att göra i syslöjden.Ska bli så himla skoj att få sätta upp den.Ja,och min fina renoverade gungstol ska in på lackering...sweet!

Plan och mål för efter liten e ute är uppsatt
1. gravkilo bort - belöning: tattuering bakom örat
2. ner till bröllopsformen - belöning: exklusivt underklädesset från La Leia
3. vältränad kropp-belöning: en fin 50 tals klänning med underkjol

Det borde väl inte vara omöjligt?!?!
Nä,vila 1 timme nu då innan jag ska sätta igång med maten,packa väskan för mamma badet osv osv. Vem sa att man ska ta det lugnt de sista veckorna?Pyttsan....det har man inte tid med.

Ha det gött
Kisses Kitten