Icas matkasse

så vi har börjat med Icas matkasse....Vi började så sent som i måndags och än så länge är vi nöjda. Snabba lagade och enkla recept, helt okej i smaken och mycket mat för pengarna. Lyx? Ja kanske det, men efter x anta frågor.
" vad ska vi äta?" med svaret "vet inte" och en axelryckning kan vem som helst förlora inspirationen. Speciellt nu när vi är borta hela dagarna,  de vart annat när man gick hemma i mammaledighets lyxen. Så nu prövar vi detta ett tag och ser vart det tar oss.
 
Var i skolan idag, national ekonomi stod på schemat. Det är inte det mest upphetsande ämnet som existerar direkt, men med underbara klasskamrater så blir allt mycket lättare. Måste ju säga att jag känner mig lyckligt lottad med de nya människor som jag lärt känna. Nu är det lite fika, sen mediciner och god natt. Det ÄR spännande att vara 30, reumatiker och fylla 91 i maj. Hahaha man får gå och lägga sig när andra käkar middag i stort sett. Fast jag ska inte gnälla, det finns ju de som har det 100 gånger värre. Vad är en bal på slottet?
Hajj po
 

Kommentera inlägget här :