Fullt ös medvetslös.

På jobb går vi runt med vagnar i små gångar.Vi plockar alla varor ner i lådor.Ofta springer man runt som en tok(för att hinna)och då är det ofta som man e sjukt nära att åka på en "köss"(läs på skånska)det hände nästan mig igår,och när jag tittar ner på Kristinas vagn ser jag detta

Efetrsom att jag har så sjukt låg humor,brast jag ut i ett asgarv(att det var fredag hjälpte till en hel del)

Jag har jordnötssmör på jobb,det ingår i min underbara diet.När jag öppnade burken hittade jag ett kärleksmeddelande kan man säga

Jag älskar min man mer än något annat!Han vet verkligen hur han ska förgylla min dag :-D

Dagen jag hade igår var sjukt konstig...jag kunde verkligen inte för mitt liv äta.Inga hungerskänslor och attacker med magknip.Det resulterade i att jag bara drack vatten och kaffe...nyttigt värre,eller?

På kvällen var vi hembjudna till Tc och Marielle. Middag,husesyn,mys med Zelma och VIN!!!!

Black towern var tydligen slut i Svedala,och det  är ju trots allt favoriten.Men jag måste faktiskt erkänna att detta
var sjukt likvärdigt.Och så är ju aporna söta också ;-)

Zelma har växt otroligt mycket sen vi såg henne sist.Men hon är sååå mysig.
Fast hur mysig hon än är så får man ALDRIG glömma det faktum att hon är en bulldog.
Vid ett tillfälle fick jag ta henne i nackskinnet,brotta ner henne på rygg och hålla henne där tills hon lugnat ner sig.Stark hund med en stark vilja.Efter det hade jag henne i hasorna konstant.
Mycket god mat: Bacon och svamp paj och köttfärs paj.
Mella jag behöver receptet på baconpajen. :-D
Helt lyckad kväll.Tack för underbar mat och ett toppen sällskap.

Ikväll är det tapas kväll här hemma.Så mest troligen får vi väl sätta igång med de sista förberedelserna inom en snar framtid.
Kisses Kitten

Dåligt samvete och ångest?

Det finns en risk för att vissa kan ta detta inlägget väldgt fel och/eller klassa mig som sjuk i huvudet.Vänligen läs inte vidare om ni är lätt stötta.

Jag undrar hur man som en normal människa hade reagerat.
En man som bränner ner lägenheter,kulturarv,bensinmackar,kyrkor,villor mm mm. Han kostar oss x antal miljoner kronor om året.Han har polis bevakning dygnet runt.Hans familj är lika sjuk som han.De har plågat hästar genom att skära dem med kniv och låta dem förblöda.

Han är ingen pyroman i den bemärkelsen,för uppenbarligen tänder han inte på att se det brinna.Men samhället har ju behandlat honom fel *bu freakin' hu*
Under 2011, har han tydligen sagt ( och JA det är HÖRSÄGEN)att han ska bränna ner alla kulturminnen i Skåne,och därefter ta alla de som hotat honom.En väldigt frisk man....japp jo då.
Hur i helvete kan man låta en sån människa gå fri?

Nu för att komma till rubriken,
Idag när jag körde hem funderade jag på om man i grupp hade tagit honom på bar gärning och bokstavligt talat slagit honom till döds,hur hade man då som en "normal" människa reagerat?
Hade man kunnat leva med en sån grej?
Detta är alltså en människa som kommer att fortsätta att förstöra och sprida skräck så länge han lever.Hur låg tid tar det innan han ger sig på mord?
Ska man då också säga att det inte finns tillräckliga bevis?
Kan man bli så jävla arg,äcklad och rädd att man slår ihjäl en sån här människa/best?För han har faktiskt förlorat sin rätt att kalla sig människa.För LÄNGE sen.
Jag vet ju själv hur jag blir när jag blir riktigt arg...och skulle då min familj vara i fara...ja jag vet inte.Jag lider av ett fruktansvärt dåligt samvete.Det räcker jag säger något fel till en person,så får jag total råångest.
Men i detta fallet...ja jag vet inte.
Hur hade ni reagerat?

Kan vara så att jag får skit för denna bilden,men detta påstås vara gryningspyromanen.

Har Sverige kommit dit hän att vi måste gå tillbaka till ett öga för ett öga,en tand för en tand?
Skrämmande!!!

Kitten

detta ÄR humor


I leave you with this.
you gotta love it :-D
Kisses Kitten