5 månader...

sprang iväg så fort. Känns som det var igår vi kom hem från BB med vår älskade lille Charlie och världens stoltaste storasyster :-D
Som sagt tiden har sprungit iväg. Kan väl inte påstå att jag haft tid att blogga(men det har ni kanske redan räknat ut?)Inget har blivit som jag tänkt eller trott. Inget fel i det,men man vet nu att sååååå fel jag haft om mycket.
Man kan inte planera,för man vet inte vad det är för en liten filur som gömmer sig där inne. Vår filur åt 2-3 ggr i timmen. Kunde inte vara vaken utan att gråta hysteriskt tills han i stort sett tuppade av. Han tar inte napp,suger inte på tummen och tog inte nappflaska. Jag trodde aldrig jag skulle kunna visa mig offentligt med honom,men sen vid 3 månader ändrades det så smått. Och nu kan han vara vaken och faktiskt vara på bra humör.

Tänkte då att jag skulle göra ett försök att blogga,om vad???Inte så mycket egentligen.Jag lever,äter,andas,sover bebis. Nu förstår jag varför det är allt mammor snackar om. Det är det enda man gör.Men nytt liv,nytt utseende på bloggen månne?

Jag kaninte garantera att det blir täta uppdateringar men jag ska försöka.
Ha det bra.